Bez bariér

Bez bariér

Anotace: Malování slovy 2022

Poslala jsem lístek štěstí.
Na předměstí.
Sídliště bez kleští.
Láska bez bariér.
Srdce dává plných měr.

Už běžím z vlaku.
Uvidím Tě.
Milý kluku.
Podáš ruku.
Smějeme se v triku.

Miluji Tě i na vozíku.
Já také nejsem ideální.
Hledám tón i zvon
a mám v sobě bolestí shon.

Ta hlava má občas hučí.
Ty dáváš žít bez obručí.
Jsem občas stíhačka,
ale i kočička.
Ve dvou život hračička.

V jádru pořád maličká.
A milá modrá očička.
Poslala mě mourovatá kočička.
Autor mkinka, 19.03.2022
Přečteno 143x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Fialový metal, DH22, Sonador, Kan, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí