Tón

Tón

Anotace: Malování slovy 2022

Jedno slovo.
Ach, milého.
Vysněného okamžiku,
co líbá kliku.

Kde je ta pravá,
co sebe dává
a mezi tísní zpívá?

Tónina života
hladí na vrata.
Miluji tón lásky
zpívající v rytmu krásky.

Srdce je souznění
i duhy znamení.
Pro malíře vyjádření.
Sladké snění
ve slovech brouzdání.

Paleta zpívá a zní.
Hudba je árií.
Tóny se milují
a křehce dopadají.

Jablka chutnají
a stesk není.
Slastné znění.

Rozkošné milování
a rytmu líbání.

Už hraj v tónu dotýkání.
Nástroj je boží znamení.

Zázrak je láska
a tónů doladění.

Jednotné zpívání.
V závěru uspokojení.
Nic krásnějšího není.
Citu dovršení.
Autor mkinka, 21.03.2022
Přečteno 210x
Tipy 16
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Kan, kudlankaW, Protos1182, Vivien, Amonasr, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Vědma, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak zpívám, zpívám dál :-) a v srdci krásu mám. :-)

21.03.2022 18:31:10 | Nescenc

Děkuji moc.

21.03.2022 19:01:14 | mkinka

Jak rajské ÓÓÓ rajské

21.03.2022 18:00:10 | Dejvis

Jsem šťastná, že se líbí.

21.03.2022 18:01:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí