Stalo se..

Stalo se..

Anotace: Je to o nějakým nešťastným páru....ítej aký to je když kluk si žije v poklidu a holka nad láskou pláče takříkajíc pláče nad výdělkem(KLUKEM A vůbec láskou)

Stalo se,já nevím proč,
přijde mi vše jako kolotoč.
Nazdravím Tě,
nemiluju Tě,
nechci Tě!!!

Vše co se nám kdy stalo,
špatné pro nás oba bylo.
Tvé neomalené řeči,
je ti jedno,že Tvoje láska někde brečí....

Chci zpět toho koho jsem milovala,
nechtěj abych všeho litovala!
Stal se z Tebe patnáciletej kluk,
a je Ti celej svět fuk.....

Myslíš,že jsi zajímavej?
Seš stejnej jak Tvůj táta,
byls vždycky můj milovanej,
teď nám to nějak chátrá.

Ignorujeme se,
neřekneme si ani pitomý čau,
ale přesto rádi máme se,
na konci lásky řeknu jen au.

Tvý modrý oči se nekoukají do mých?
Co jsme si udělali?Ty nevidíš jak se jen trápíme?!
Vše jsem viděla zapsaný v nich,
myslíš,že se někdy k sobě vrátíme?
Autor Dušekteráztroskotává, 19.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

užasně napsaná...moc se povedla vím,jaký to je:(

20.03.2007 17:37:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí