Mám v tobě jaro

Mám v tobě jaro

Pod vánkem mrazíků,
když odcházejí v jiný kraj.
Čekáme jaro ze zvyku,
trpělivě jak japonec když pije čaj.

Pupeny duše však již bují,
snad ani nepřetaly hřát.
Tvou lásku Beruško potřebuji,
bych mohl stále rovně stát.

Sklo mého zraku oškrábej,
nebo odmraz svým polibkem.
Svět před námi je neznámej,
v něm spoustu toho podniknem.

Za tebou půjdu v srdci svém,
i v myšlenkách a snech tajných.
Mám sílu přežít v světě zlém,
požehnat překážkám zdolaným.
Autor petrzal, 20.04.2022
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutečně povedené, líbí se mi .)

20.04.2022 07:55:01 | Constantine

Krásná, příjemně ladící s jiskrou milé duhy.

20.04.2022 07:49:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí