Jsi mojí loukou

Jsi mojí loukou

Anotace: ...věnováno...

V jarním koberci Tvé louky dlívam, 

do tváří sedmikrásek i pomněnek se dívám 

a upíjím z Tvých okvětních plátků rosy,

Ty skrápíš mě svou vláhou,co v sobě květ Tvůj nosí...

 

Mé stonky v doteku se něžně chvějí, 

když dotknout se Tvých vnadných tvarů smějí 

a všechno jenom Tebou v naší louce voní

i smetánky se uklánějí a zvonky o kráse Tvé  zvoní...

 

Přeletuji z květu na květ ,

jako v něžné dostihu ,

na těle Tvém tam i na zpět,

polibkem z pihy na pihu,

vdechuji zvolna každou chvíli, 

kdy slunko naše stvoly osuší,

kdy ucítíme  mezi květy tančit víly 

srdce se nám čistou láskou rozbuší...

Autor chalcedon, 25.04.2022
Přečteno 181x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Kan, blues, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

27.04.2022 09:04:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí