Rubášný člověk

Rubášný člověk

Anotace: toť já - rubášný člověk

Filipe,
jsi naprostý cvok.
Doopravdy feťák,
bez drog asi fakt nedáš ani krok.

Furt můj oblíbený básník,
jakékoliv tvé myšlence právník.

Dnes dokonce,
místo opičího rapu
mi v uších brečel zamilovaný Greg Gonzalez.

Co mi to provádíš?
Ale však,
je to jenom vlak.
Přestupný.

A je to stupidní jaro,
tak se mi o tobě dnes večer
jen na chvíli zdálo.

Autor klarakrejci, 26.04.2022
Přečteno 183x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, šerý, s úsměvem na tváři, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když si mladý Máj, pouští žilou...

26.04.2022 21:29:23 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí