Mámě k narozeninám

Mámě k narozeninám

Anotace: Malování slovy 2022

Tolik věcí Ti nedokážu říct.
Jsem tichá i lavina víc.
Jen dopis malý jen,
jenž je pramen.

Dala jsi mi život.
A já píšu dílo
pozitivní,
že i smutek se uklidní.

Žít je svatý grál.
I ve stresu šlapu na pedál.
Víru mám dál.
V srdci svit.
Obraz i šerosvit.
Manuál přijetí sebe sama.

Mami chci Ti říct,
že i v 71 jsi krásná.
Děkuji, že jsem se Tobě narodila.

Má píseň smysl dává.
Jsem chtěná i svá.
Prapor něhy mává.
Mám Tě ráda.
Slza padá.
Objetí a paráda.
Autor mkinka, 01.05.2022
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: Aida, Sonador, Frr, Fialový metal, Friday, Psavec, Amonasr, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobře, že ji to ještě můžeš říci, já už ne. Hezké poděkování.

02.05.2022 09:16:44 | Kan

Děkuji za milé čtení a podporu.

02.05.2022 10:25:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí