Medailonky

Medailonky

Nejistota hloubí tam,

kde ložiska nejen citu jsou,

i vzpomínka na Tvé blyštivé medailonky!

 

Teď slzy stékají

přes stráň do údolí.

Koutky nepatrně hnou…

 

Noc už pohostila ticho.

Chtěl jsem Ti ho říct,

dokud hvězdy ještě žhnou,

 

ale další ráno zvedá hřbet

se Sluncem na ramenou.

 

Očekávání puká v beztvarý řez.

Řádky střídají se s tmou,

kterou ale nelze číst…

 

Ranní déšť zpívá o mládí…

Těžkne čas.

Těžkne mnou.

Autor Caliéry, 26.06.2023
Přečteno 134x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, jort1, enigman, Amonasr, Sonador, zde.neck, paradoxy, šerý, Psavec, ukrytá v máku, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stejně jako stéblo rosou...

28.06.2023 10:18:48 | enigman

Děkuji mocmoc*

27.06.2023 12:16:24 | Caliéry

prostě seš fakt moc dobrej! a ten závěr... ST jak Brno;)*

27.06.2023 10:07:02 | Sonador

No fajn ti to píše*
"... ale dnešní ráno zvedá hřbet / se Sluncem na ramenou." Už jen tohle, je sakra dobrý*

27.06.2023 00:02:49 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí