Květy, které vyrůstají z hrudi

Květy, které vyrůstají z hrudi

2023

Nikdy jsem k nikomu necítila to, co k tobě.

Milovala jsem dosud jen dvakrát,

ale s tebou je to jiné...

Když se naše oči setkají,

dotknou se, nic jiného než my není;

cosi z tebe, mocného a úchvatného, až k mému nitru proniká.

Celá se chvěji, nejsem schopná jasně vidět

tím, jak mě okouzluješ a celý život můj rozzáříš 

svou pouhou - byť jen krátkou - přítomností. 

Cítím růst květin ze své hrudi,

snad nikdy předtím se tak nestalo,

snad nikdy předtím se mi z muže srdce nerozbušilo. 

Nevím, co si počnout mám - snad jen ti říct,

že tě miluji. 

Autor Dáma z kavárny, 02.08.2023
Přečteno 141x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Bufik, Koala, BArBArKO, mkinka, Psavec, Žluťák, Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná zamilovanost. Skvělý název...

02.08.2023 18:57:17 | Koala

Nádherné vyznání, zamilovaná Dámo z kavárny :)

A doufám, že krátká přítomnost se změní na velmi dlouhou až nekonečnou :)
Držím pěsti :)

Měj se kouzelně :)

02.08.2023 13:07:22 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí