Když holky záviději

Když holky záviději

 

Miluji tu píseň o naději

Když ti ji zpívám

Tak ti tváře zčervenaji

 

Je to píseň o tichu

Když ti jí zpívám

Seču, na poli řeřichu

 

Když se ti přitom

Podívám do očí

Tak láska z očí do očí, přeskočí

 

Je to píseň o naději

Když tě k ránu opouštím

Tak ostatní holky záviději

 

Miluji tu píseň o naději

Je o nás dvou

A o holkách, co záviději

Autor Darbe Sao, 16.11.2023
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: Pettie, Psavec, o3_gambit, mkinka, Anfádis, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí