Zamilovaná (vážně)

Zamilovaná (vážně)

 

Hraji si někdy s otázkou
Jak s hladkou peckou avokáda
Co od tebe mohla bych si přát
Abych to měla hrozně ráda
A... řečeno s mírnou nadsázkou
Stačilo by absolutní nic

Kdyby mi někdo cizí
Třeba mnoho dal

Tvoje nula byla by snad víc

 

P. S.
Udělal by sis na mě chvilku dejme tomu... napřesrok?

 

 

 

 

 

 

Autor Anfádis, 22.01.2024
Přečteno 172x
Tipy 32
Poslední tipující: Ďábel sám, Alala, Koala, Fialový metal, Jiří I.Zahradník, BArBArKO, Marťas9, kozorožka, Jan Kacíř, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (23)
ikonkaKomentujících (9)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pecka - nejen avokádová - moc krásné vyznání*

25.01.2024 04:50:46 | Alala

Alali, moc Ti děkuju za velkou empatii. Mám radost.
To vyznání šlo fakt od srdce.
:)*

25.01.2024 06:03:51 | Anfádis

Myslím, že i nula by s Tebou pěkně hnula..

24.01.2024 19:24:51 | Koala

...si piš...:))

24.01.2024 21:45:57 | Anfádis

Tvého vážně v závorce jsem se docela vyděsil, ale po přečtení komentářů mi došlo, že jsi zamilovaná do pecky avokáda a proto asi ten balast kolem pecky tak nějak nedokážu rozkličovat. :))

23.01.2024 15:41:58 | Jiří I.Zahradník

:)))

23.01.2024 16:39:46 | Anfádis

avokádo je nejlepší v guacamole...vrchol blaha

22.01.2024 20:44:58 | stormeater

To véřím :)

22.01.2024 20:51:02 | Anfádis

...zamilovaní už po ničem jiným netouží...to je na tom načas to krásný...

22.01.2024 20:32:59 | Marten

Ano, ano ;)

22.01.2024 20:58:40 | Anfádis

se musím přiznat, že mě pecky avokáda fascinují Anfi, za chvíli si zas jednu vydloubnu:D ...já vím, nejsem k věci, nebo přeci?;)

22.01.2024 18:52:37 | Sonador

Přeci jo! Jsi dokonale empatická! Jsem jimi okouzlená a včera jsem si říkala,, že je musím prostě nacpat do nějaké básničky.
Mimochodem, mám recept na skvělou avokádovou pomazánku, velmi jednoduchý (jednodušši snad ani neexistuje)... tak kdyby měl někdo zájem :))

22.01.2024 19:02:32 | Anfádis

jsou prostě úúúžasné! a kvituji Tvůj počin s povděkem:)

...pomazánku? sem s ní:D

22.01.2024 19:04:33 | Sonador

Tak jo!!!
Avokádo-musí být zralé (tmavé), ale nikoliv už rozbředlé, slupka jde krásně sloupnout
Vidličkou řádně rozmačkáme, můžeme namixovat. Osolit, opepřit.
Vmícháme do pomazánkového másla.
Namazané pečivo zdobíme vší možnou zeleninou,můzeme dát sýr apod.
Doba přípravy: asi 2 min :))

22.01.2024 19:15:35 | Anfádis

vypadá to dobře, si to zveganizuju a vyzkouším;)

22.01.2024 21:59:44 | Sonador

Jejda... teď jsem si přečetla Lumírovu Kdybych byl adminem.
Být Lumír adminem, to už bych letěla, źe tady píšu recepty.. ale vlastně kuchtění je taky poezie :))

22.01.2024 19:32:12 | Anfádis

jasně, že je to poezie... tedy měla by být:)

22.01.2024 22:00:15 | Sonador

mám recept na veganskou majonézu

tři lžíce vody z vařené cizrny
dvě lžičky dijonské hořčice
šťáva z citronu, (česnek)

zamixovat do sebe tyčovým mixerem

pomalulu přilívat 1,5dc slunečnicového oleje a půl deci olivového a stále mixovat.

Za tři, čtyři minuty je majonéza vyšlehaná. Vychladit

22.01.2024 19:59:20 | twisted.wicker

nejlepší je z červené čočky!:)

22.01.2024 21:58:39 | Sonador

Mňam

22.01.2024 20:47:29 | Anfádis

Víš, že je teprve leden?

22.01.2024 17:45:07 | Žluťák

:D
Kdyź miluješ, čas není překážkou... teda z mého pohledu... horší to bude z JEHO pohedu
:))

22.01.2024 18:45:56 | Anfádis

Super! To jsem na to tedy koukal celý život špatně:)

22.01.2024 18:47:39 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí