Tančení v dešti

Tančení v dešti

Anotace: Netradiční způsob vyznání...

Z nebe vláha padá,
je tady svěží čerstvý den,
já s tebou a ty se mnou,
jdeme spolu ven.

Cela v bílém tančíš v dešti,
na špičkách se otáčíš,
Chci se na to dívat než ti,
kapky šaty rozmáčí.

Jeden špatný krok, do trávy sis lehla
a vítr všechen přestal vát,
jen aby si nenastydla,
polibek ti musím dát.

V náručí tě nesu do tepla,
uvařím ti čaj a zahřeju tě,
musím to říct do světa,
lásko moje, miluju tě.
Autor robb, 07.05.2007
Přečteno 543x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

31.03.2009 19:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Netradiční spůsob možná, ale moooooc hezký ... :))

05.07.2007 00:22:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí