Dwatet Pradd

Dwatet Pradd

Internukleární písek trolejmo čokoláda
A taky harmonika v Nice nemrak slaný
V někdy před tou Johnnaou pomerančové briliády
Dvacet brad

Neexistuje aby chleba
A žluklý žab má srub opoblíž

Kolečkové brusle z rizota a kolečkové pony z řetízku
Dvacet brad

Jsou enem vecy nat kerejma řšmešlejuou fšeci
Boty z automobilové kůže a kabát ze šrajtofloviny
Řidič Vodička má v nádrži hovno vodu
A sice má Vodafon ale nemůže nikam čůrat

Nemá totiž trávník
Dvacet brad

Hele bejt tlustej jak hovado nic neznamená protože ty seš blbější než tvá vlastní kovadlina
Blbče jeden vyteklej
Což nepopatřils nigdá divných to ponožek pár?

Dvacet brad
Autor Mrášnivor, 02.06.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tjo

27.08.2007 21:13:00 | pšouk

No, co říct...jako úlet dobrý, ale nevím jestli jinak taky tak.

03.06.2007 10:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí