Snílci

Snílci

Anotace: o jedné zasněné...

Zhasni svíčku
poslední stráž,
anděl díků
láme svatozář,
do tvých vzlyků
se vkrádá pokušení,
a pak svítá
tam v hlubinách.

Zhasni svíčku,
tělo i tvář
a střepy zítřků
krouží kolem nás,
v jednom vzlyku
krása pokušení
a pak svítá
tam v hlubinách.

Vzpomínáš, na svý děravý dny?
Vzpomínáš, na svý sliby a sny?

V posteli s nebesy
lapeni rozkoší
ticho je přehluší
ví že,
sní že,
odletí za štěstím
dojatí zoufalstvím
ví že, ví že.

Snílci
tam někde v nás
krouží a touží
po tvých slzách.
Snílci
po hladinách
tvých očí
bloudí
a touží, a touží...
Jít dál
Autor Bušík, 07.07.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí