Brambory paní Petříkové

Brambory paní Petříkové

Slupka ke slupce a šlupka ke šlupce
V bělostném župánku a nohama hnusnějšíma než gorila Moja
Letí ze schodů seřvat vinárníky
Letí pak do schodů pustit si rádio
A potom se vrátí tam kde může si jen o lízání píči zdát

Ponožka k ponožce a pantofle k pantofli
V oboustrané hiearchii a nehtama zasranejma od menstruace
Dívá se na čokoládu a má na ní velkou chuť
Ba až obrovskou

Je to neuvěřitelně rádiová baba bez pochlebování
Má ráda fialové struktury uvnitř svých nebohých prsou
Nečiní však nikomu nic zlého neboť pozřela bramborových slupek

V tom bývalém skladišti konzumních svící
Natáčí editora ku směru centrálního nadýmání
Neboť pozřela bramborových slupek

Zpívá si sama pro sebe a pro druhé jen občas
"Juchalájalálalí to bych si jí vyrvala"
Leč neskonale touží po nadnebeské bramboře

Ale takové jablko třebas též k zahození určeno jest
Když si ho nacpe do prdele
Tak ono potom samo časem vystřelí

Petříková paní to halt má zmáknutý
Stříká rovnou z píči na zrcadlo a pochytává z úst do nějakého ůtvaru
Má stereo na kliku a kolíčky na elektriku
Dole ve studně sbírku předmětů krále Prcgumslava Jaggelonského
Vložkoslava Smrdutého
Fuseklína Bramborového
Bramboroslava Slupkového
Luisoslava Luisoslavého
Psychoslava Neuvěřitelného
A medvědi o ničem takovém nemají ani páru
Autor Mrášnivor, 09.07.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo

27.08.2007 01:47:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí