Hořící srpek v obálce noci

Hořící srpek v obálce noci

Anotace: Jedna z mých trochu starších..

Z koláče stříbra srpek zbývá
S hodinou v krbu dohořívá

Ke spánkům bych ti myrtu dala
Vůni by těžkost nevyvála

Básníkům větších ocenění
Než věnce poznání.. tu není

Houpou tě tiše na mráčku
Múzy.. jsi králem, miláčku

Jich, představ, co mi rozehrají
Symfonii, jíž květy tají

Tebe si sypou do kalíšku
Můj tajný zlíbezněný hříšku

Obálka kulatá noc skrývá
S hvězdami hoří.. dohořívá
Autor Anima de Vries, 12.07.2007
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Princezna.Smutněnka, Herjann Skald Vargstjern, Romana Šamanka Ladyloba, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná.

21.04.2008 16:02:00 | Princezna.Smutněnka

Skvělé po všech stránkách

12.07.2007 20:57:00 | Pavel Mališ

milé :)

12.07.2007 20:46:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí