Nad ránem

Nad ránem

Anotace: ........

zcuchané vlasy přes andělskou tvář
rozpitá řasenka a chvějící se rty
v hodině noční bez příkras
zas chybí půlka světa - ty

slzy dopadly na světlo svíčky
a roztříštily každý stín
cítím, že svítá
pruh světla
naděje skrytá
přesto ještě bdím

nezastavím tvé kroky
a neumím spoutat čas
dívám se,jak se ztrácíš
v srdci temný mráz.
Autor Verena, 15.09.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je úžasný...

22.09.2007 16:02:00 | Lostris Queen

Moc krásná a smutná básnička! Úžasně se mi to četlo, mát o fakt náboj... Krása!

16.09.2007 15:06:00 | Liss Durman

Nádherná..

15.09.2007 11:05:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí