Tři týdny nemůžu spát

Tři týdny nemůžu spát

Anotace: Snad ani není smutná...

Tři týdny nemůžu spát.
Slova vklíněná mezi
stíny marného usínání:
nevnímat
nebýt
V léčebně závislostí
se nezhasíná
Myšlenky a pocity
umírají a znovu se rodí
doprovázené křikem
nebo tichem
jinak to neumím
slova lžou
Tvoje i moje.
Okovy na sny
dobrovolně nasazené
(dočasné opatření vynalézavého mozku)
Tělo mám tak těžké,
že by se pouta mohla stát mými křídly
v pokoře urovnanými
v čase před vzlétnutím.
Autor Myška, 23.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní!

23.09.2007 14:43:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí