Mé zase větší Já

Mé zase větší Já

Anotace: však víte...

Už dávno vím že mnoho tváří mám
že nejen Hydea a Jekylla ukrývám
zas jednou překvapená náhle tu stojím
co je to za bytost(?)
šťastná jsem nebo se bojím (?)
pozoruji užasle své vnitřní zrcadlo
tak toto jsem taky já
překvapená
koho by to napadlo
snad odvykla jsem dalších změn
tak se jen usměji
vítej mezi námi
a dobrý den.
Autor Heda, 27.05.2005
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., Sleepwalker, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď svá

25.01.2008 16:15:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí