Moře

Moře

Anotace: ...

Moře...
Dvě rozdílné osoby, temnota
Záliv obejme mne a drží mě pevně...
Zahal mě svým chladem a dej mi pocit naděje a lásky.
Dej mi Tvou vlhkou duši,
budu ji hřát.
Zaveď mě k Tvému útesů,
kde ztroskotá mé srdce.
Prázná, vyprahlá poušť...
Dotyky písku, teplo...
Sůl zasahuje mé srdce,
bolí to...
Pomoc mi z toho utrpení,
které cítím a prožívám ve Tvém moři...
Autor Mrs.Grázl, 30.11.2007
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, kavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dokonale je popsána moje dnešní nálada jinak básenka moc pěkná...Jirka Kavec

30.11.2007 18:06:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí