Vzpomínka na Vánoce

Vzpomínka na Vánoce

Anotace: Je sice už 5 let stará, ale možná pro někoho aktuální.

Vánoční večer, listy květů do nachova,
Betlémská hvězda svítí tímto rokem znova,
paprskem světla osvítí mou duši,
na křídlech andělů se lidská touha ruší.
Křik racků zastíní vše zcela,
zastíní místa v srdci osiřelá.
Autor Inge, 30.11.2007
Přečteno 566x
Tipy 6
Poslední tipující: kakaoo, Gájatrí, Sandra_T, kavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí