Když nemůžu najít slova

Když nemůžu najít slova

Anotace: ... chtěla bych toho napsat tolik, ale prostě to dneska nějak nejde ...

Nechci psát otřepané fráze
to se ve mně jen city hromadí
snad jiným to jde snáze
ale mně rýmy nějak neladí

Vhodná slova mizí jako vločky
zjeví se v hlavě a hned roztají
a tak civím na papír mlčky
v duchu lepím si verše potají

Je ve mně spousta lásky a štěstí
pocity co než med jsou sladší
papír od tužky jen smutně šustí
dneska to nejde - končím radši
Autor Sandra_T, 01.12.2007
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: d---, Harr, mattoni.uz.neni, anaH, Dračičák, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nakonec to šlo, tohle je povedené...

06.06.2008 23:49:00 | d---

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí