Past

Past

Anotace: od tý doby uběhlo snad sto let, jen jizvy na srdci furt nepřestávaj bolet.

slzy a pot a pak přijde horečka
bez trochy podpory se tahle noc nepřečká
tak nedělej blbečka
a píchnem si do žíly
abychom to spolu zas nějak přežili

lechtal mě na břichu a šimral mě na bradě
utrh mi dvě planý růže v cizí zahradě
domů pak potají
otevřeným oknem
a bylo nám jedno jestli trochu zmoknem
a co si lidi šeptají

vraceli se v pět ráno a byli jsme trochu sjetý
teď už mi po tobě zbyla jen vůně z cigarety
a použitá jehla zapomenutá v rohu
zoufalý pláč jako modlitba k bohu
pár zplihlejch vlasů
a věčný kruhy pod očima
kde hledat krásu,
když je srdci zima.
Autor godness, 08.12.2007
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kráásně se nese

05.04.2008 23:04:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Líbí se mi... tenhle živý obraz... kousek příběhu, kus života...

08.12.2007 19:40:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí