sine amore nihil

sine amore nihil

Anotace: """

že nepodlomí se mi
má kolena "stařičká"
že nepoznám už
chuť kradených třešní
že přitrouble usmívat se
budu jenom na skleničku
že moknout na tvém prahu
nebude mým štěstím
že mé koktající básně
ke tvým uším nedolétnou

mám strach

bez lásky není nic
Autor Michal Kvido, 10.12.2007
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: HarryHH, Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Comparare, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jůůůůůůůůůů
to je nádhera..pár řádek
a je v nich tolik síly..

úžasné :o)

18.01.2008 11:07:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí