Jak se narodila

Jak se narodila

Anotace: ... pro mojí 10 týdnů starou dcerku

Milování z vášně, lásky, touhy
a jen malý okamžik pak stačí k tomu,
že z našich těl dvě buňky se snoubí
a za devět měsíců si ji neseme z porodnice domů.

Porod to je fuška, to mi věř,
ale zázrak stvoření je krásný
a ač jsme lidi a ne zvěř
instinkty rodičky jsou tak jasný.

Človíček - mládě, tvoreček bezbranný,
tiskne se ke mně, vystrašeně kouká.
V srdci mám radost, štěstí nesmírný,
vždyť narodila se mi krásná a zdravá holka!
Autor Sandra_T, 11.06.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí