Štěstí x smutek

Štěstí x smutek

Anotace: Vesele jen vesele

Vesele jen vesele,
život se má žít,
když se tváříš kysele,
kdo tě pak má chtít.

Vesele mám za úkol
něco napsat sem,
proč je ale tak těžké
štěstí pouštět ven.

Víc je nás, co smutně píší,
snad smutek interpretuje se lépe,
však co ten, kdo přečíst si chce,
že i štěstí na dveře klepe.

Nebo je to on, kdo nás ovládá,
ten smutek proradný?
Autor anděl s modrými křídly, 20.12.2007
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Redingar, Sleepwalker, 6thSun, jedam, whiolet, Cot death
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek je symbiont?Je!Jdou si ruku v ruce..

17.04.2009 21:21:00 | Sleepwalker

přesně, souhlasím

09.04.2009 14:01:00 | Zelená okurka

To první znám trochu jinak:
Vesele jen vesele,
život musíš brát.
Když se tváříš kysele,
kdo tě má mít rád?

08.04.2008 17:01:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí