Mělník

Mělník

Anotace: když do Mělníka,tak na rohlíku s máslem

Jezusku kýchot óóó táblo
Drnk auta na baterku
Brnk kovového pěchty
Světýlko sem tam

Jedna a dvě
A ve městě zhruba 40kilometrů
Vata hebká jako měkost
Šedivý a brýle

Jezusku to kýchlo až jedna a dvě
Mělké mlhy
To auto houká samo od sebe
Óóó táblo
Autor Mrášnivor, 25.12.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí