Bláto

Bláto

Bláto a hovna
Průjem a chcanky
Žijeme v Čechách

Hovna a bláto
Chcanky a průjem
V Čechách žijeme

Čechy čechům
Hovna hovnům
Chcanky chcankám

Průjmy průjmům
Bláta blátům

Tančit a poskakovat
Na náměstí
A při tom všem
Chcát srát a válet se v blátě
Autor Mrášnivor, 26.12.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

???

26.12.2007 12:37:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí