Bágl

Bágl

Leze kráva na smrk
Na zádech má bágl
Bágl plnej jablek

Leze kráva na smrk
Z větve vidí prase
Prase jak žvejká

Prase žvejká bagr
A nevidí krávu
Vidí policajta

Policajt se ptá prasete
"Prase co to žvejkáš?"
"Já nežvejkám,hraju šachy."

"Aha"na to policajt
"A kdo vede,kolik to je?"
"Střídali už?"

Nestřídali,tušim krávu na smrku
Mohla by mi jedno hodit
Dlouho už jsem neměl moštu
Autor Mrášnivor, 10.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí