Do ticha...

Do ticha...

Anotace: snad poslední, snad ne...

Došla mi slova,
spláchnu je do odpadu!
Kde sebrat nová?
Nikde je nenakradu

...a vlastně ani nechci...

nemám co říci,
voda plyne, svět se točí,
na černé lžíci
vidím své oči

...své, nebo kterékoli jiné...

Zmizely ty prázdné věty,
křídla dávno odpadla,
kde dřív točily se světy,
houpou se jen kyvadla.

...sem a tam...

Houpou se a měří,
jak dlouho se plazím,
než dojdu k těm dveřím,
kde mi hlavu srazí.

...a pak...klid...
Autor Egretta, 23.01.2008
Přečteno 297x
Tipy 10
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, excited, Karmínka, Walentine, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jee tak ta je fakt nádherná...hlavně ty dodatky mezi verši...moc krásný :)

28.01.2008 20:02:00 | Džín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí