ach,co mi hlavou mysl prohloubí

ach,co mi hlavou mysl prohloubí

Anotace: zápisky cetujícího bez jízdenky č. 17 (Pushkar,Agra/IN) textík o hledání dálek, duchovna skrz posvátný čas - Bam bhole

Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky

ach,co mi hlavou mysl prohloubí
lákají mě narkotika podhoubí
co chutí maje v opojení nevyčkal
napraví se potom všechno v hlavičkách
barevným snům se vydám v dáli
mám svůj vesmír k prozkoumání

oči polí - medůzy pouště
hadi ulic - ještěři u měst
duchové dun - jiskry cestiček
obličeje chrámů a drak v měsíci

je to pravý letět do dálky
vidět příběhy mezi oblaky
a durmanem změnit počasí
rozpuštěným v "bhang lassi"
duše má věčností neskone
užívám své bam bhole.

------
Bhang lassi - Shivův speciální nápoj s obsahem THC. Zpravidla halucinogenní.
Bam bhole - Čas vyčleněný k uctívání Shivy.
Autor dead-head, 31.01.2008
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 6thSun, rohypnol, Romana Šamanka Ladyloba, deuxEm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aby Ti z toho nezostali len oci jak bambule :)

31.01.2008 16:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Jestli jsem si to nemyslela - na lysohlávky není sezóna :-)

31.01.2008 11:45:00 | deuxEm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí