Když

Když

Anotace: Kudy?

Když, hlava nedělá, co by dělat měla,
duše se zoufale snaží,
odpoutat od hříchu.

Jako kdyby zapomněla, že hloupost naději sráží
a nepřidává na ničem, jen přitahuje další tíhu.

Tíhu jenž nelze nést, není to v mích silách.
Prosím, nechci znovu se plést, v rozporu s duší své.
Pomoz mi uvidět světlo tvé.
Nenech mě bloudit v tmách,
Ukaž mi kudy má cesta vede.
Prosím........tahle duše další tíhu nesvede.
Autor Aka Kiss, 09.02.2008
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, WAYWARD, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Anewue, come-past, spare
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i/y, slova v nesmyslných spojeních

16.05.2009 13:03:00 | Chicxulub

...jde to :-)

11.08.2008 12:49:00 | WAYWARD

Velmi dobře napsané. Pěkný styl. Zaujalo mě to

09.03.2008 11:13:00 | come-past

Velmi upřímná:-(

24.02.2008 09:44:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí