Těm, co by měli otevírat oči

Těm, co by měli otevírat oči

Anotace: Nevadí mi, přesto si s těmito lidmi vůbec nerozumím. Nemám nikoho takového, žádný velký vzor..Toto dílo nejsem vlastně já.Vůbec to nevystihuje povahu, jen jsem se vcítila do jedné mé známé a tohle vzniklo. Ona miluje jednoho zpěváka, ale zbytečně

Zapojuji se do skupin,
davové šílenství a já volám,
křičím jeho jméno.
On, on je fenomén.

Je to můj život,
ta láska, ach jak vzdálená,
ale přec moje.
Chci,abys jen rukou se mě dotkl,
ty má vzdálená lásko.
Alespoň číslo,alespoň vzkaz,
nad tebou zrodí se překrásný jas.
Jak zamilovaná jsem do tvých očí.
Přesto ty žiješ nebo nežiješ pro vzdálené fanynky?
Já chci Tě. Navždycky
Autor come-past, 25.02.2008
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Danah, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí