Dlaně...

Dlaně...

Anotace: ... i v dlaních se odráží co žijeme ...

Ve smutných dlaních..
Reliéf z pavučin odráží..
Mou délku života..
Mou schůzku se smrtí..

Kreslené..
Vlastním nechtěním
i chtěním..

Ty malé životní rýhy,
co vedou srdce těla..
Za životními rýmy,
za bolestí i šprýmy..

Mé dlaně chvějí se..
Studí a drží se..
Mrazem svírají se..
Až srdce mrazí se..

Skrývají slzy,
ty co teď bolí..
Oči je drolí
jsou chuti soli..

Životní cesty..
Prachem se zanesly..
Bláto v nich leží..
Místo pápěří..

Krůpěj krve,
do rýh se vryje..
Z dlaní se smyje,
špína co hnije..

V dlaně je ukládá..
Životní etapa..
Láska,
co spadla do bláta..

Kdy z bláta vstanu..
Zahodím zradu..
A vpustím rozednění..
Do chvějících se dlaní..?
Autor labuť, 04.03.2008
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, j.c., 0-0, Psavec, vodnař, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...nějak mně to smutí.

05.03.2008 22:00:00 | WAYWARD

...vstal jsem,
blátivé skvrny zůstaly
i po rozednění...
...
hledám dalšího
s Kainovým znamením pádu
***
Jiří s.

05.03.2008 02:30:00 | j.c.

ze slz vzejde něco krásného ,tvá bolavá duše bude obohacená- bělásek

04.03.2008 17:37:00 | bělásek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí