Tak jako vánek...

Tak jako vánek...

Anotace: ...

Tak jako vánek,
přichází spánek,
přichází snění,
zapadá bdění..

Hodina půlnoční,
v uších mi tiše zní,
chorál půlnoční
v krajině srdeční..

Do proudu dnů
pokládám se..
Toužím jít za světlem
a trochu smát se..

Za rýmem rým
běhá mi hlavou..
A myšlenky mi plují..
Jak ryby za potravou..

Nohy se míjejí
levá s pravou..
A pak to změní
na.. pravá s levou..

Tak jako rýmech,
smutek v mě dříme..
Střídá ho snění,
jak se nohy mění..
.
.
Životní zjištění..
Získané v proudu dní..
Tiše si ve mě sní..

A čeká, kdo ho probudí..
Autor labuť, 05.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Danah, Kozoroh 1, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, 0-0, j.c.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí