Vánoční

Vánoční

Anotace: opilé vánoce

To před lety o vánocích jednoho roku,
já vypil jsem moc pivního moku,
O ten krásný den a to mi nikdo nevěří,
já přišel jako prase ožralý k večeři.

Rodina u stolu už nervozně zvoní příbory.
já se plazím a nemůžu se postavit na nohy.
Teď už to bude jenom k pobavení,
zbytek večera znám jenom z vyprávění.

Škrtil jsem stromek a řval mám tě Ty šmejde,
stará pak kříčí takhle to dál nejde.
Děti se bojí opilého taťky,
vztekle jsem pomočil pod stromkem dárky.

Vánoční pohodu a mravu narušování,
nadávky sousedům a hlasité krkání.
Usnul jsem nahý v chodbě u záchodu,
umím si pěkně uříznout ostudu.

Nenávidí mě rodina i celý dům,
Veselé Vánoce všem i sousedům!
Autor drahý, 06.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, GM, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se nedá vymyslet, tohle jsi musel prožít.

13.03.2008 12:36:00 | Psavec

ty jó, to musle být nárez :)
decká budu mít asi doživotní traumu

06.03.2008 19:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí