Krajina bezesné noci..

Krajina bezesné noci..

Anotace: ...

Krajina bezesné noci..

Tam ve zdech
hlídáš vlastní pocit..

Co vyvěrá Ti
z uvnitř těla..

Na stropě malby
z venkovní lampy..

Hledáš..

Ve spoustě stínů..
Hromadě nábytku..

Jak kapka v moři
ve svém příbytku..

Ležíš..

A uvnitř Tebe
bublá pocit..

Co zrychlí tep..
Co způsobí Tvůj vzdech..

Cítíš se jako opit..
Drtí Tě stádo kopyt..

Toužíš a při tom..
V duši umíráš..

Ležíš a vzduchem
kreslíš něčí tvář..

Je ticho a Ty
ho nevnímáš..

Jen tikot srdce..
Hodin..

Tma..
..
Autor labuť, 10.03.2008
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kouzelníček, 0-0, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, pavlis, Taog, cevert, NikitaNikaT., Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tuhle bych potřeboval přečíst autorem, mě se zdá taková rozlámaná.

09.04.2008 09:57:00 | kouzelníček

to znám, někdy dávám dva panáky, ale stejně nic moc. Povedená 1*

10.03.2008 17:52:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí