Jen z dálky silueta..

Jen z dálky silueta..

Anotace: člověk na své cestě létá, padá...létá, padá... tak nějak dokola

Jen z dálky silueta
halena do oparu léta..
Vzpomínka bolestně stéká..
Na duši udělena veta..

V hlavě zní věta
jak ze záhrobí..
Ničena bolestí..
Kdo poví..

Jak vykulit se
z nechtěného soukromí..
Jak vzlétnout
mezi větvoví..
Jak nepadat do
blátivého údolí..

Jak hladit něžně dlaně
a při tom..
Nerozedírat si skráně..

Jak mluvit potichu a chladně
když v srdci..
Horkost lávy kane..

A stéká na rozvaliny těla,
kde duše cejchem lásky..
Byla popálená..

Ač zdá se celá
na kousky byla rozdrcená..
Teď už jen čeká..
Kdy bude zahojená..

Injekcí lásky..
Injekcí odpuštění..
Injekcí cesty k zapomnění..
Autor labuť, 14.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Traci, Romana Šamanka Ladyloba, pavlis, Bíša, Aťan, Psavec, Belmon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Možná to vyzní přehnaně, ale pro mě ne. Jsem unešena..

15.03.2008 10:09:00 | Traci

skvělá - bělásek

14.03.2008 20:51:00 | bělásek

Jednou všechno přebolí, duše se zhojí, polámaná křídla se uzdraví ....ale jizvy někde hluboko, ty zůstanou pořád ...

14.03.2008 19:31:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí