plamen

plamen

Anotace: ...

jsme plamen svíce jen
co odráží se na zrcadle změn
ač jas hledáme den co den
on není od nás oddělen

jen klam nás nutí hledat sen
co zatoulal se někam ven
vždyť naše svatá zem
je v záři za tím plamenem
Autor milan nov, 14.03.2008
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, labuť, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí