Každý večer, den co den

Každý večer, den co den

Anotace: Na dobrou noc

Letí mráčky, letí
na nich dětí jako smetí
Kam pak to letíte?
Do krajiny snové
kde je všechno nové
nekončící fantasie
jako krásná poezie
Však sám to znáš
sny také máš
Proto nemeškej
rychle pospíchej!
Snaž se honem usnout
a do snové krajiny vplout
Všichni tě tam čekáme
už také sladce spinkáme
Proto přeji dobrou noc
den je přeci minulost
Autor MRF, 16.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Selidah, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé! Ukolébavka :-)

17.06.2009 22:14:00 | Selidah

Krásnej dobrounocek

25.03.2008 18:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí