Použijte někdy lupu

Použijte někdy lupu

Anotace: :)

Zkoumám pod mikroskopem,
ten vzdálený život nám,
my nevnímáme ty části,
nejsou vidět.

Avšak podívejme,
ta krása je cenná,
jak dlouho bude trvat,
než si to uvědomíme?

My všichni, i já,
že příroda je krásná
a mnohým tak vzdálená,
přitom všude kolem.

Věnovat aspoň pár vteřin,
nalézt v maličkostech krásu
a naučit se pozitivně žít.

Není to těžké,
když víme,jak na to
a řekneme si o pomoc!
Autor come-past, 17.03.2008
Přečteno 215x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S básenkou plně souhlasím! Jenom se nebát, hlavy se ještě netrhaj.

18.03.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

Pěkný apel.

17.03.2008 21:57:00 | Psavec

Ano, to by jsme měli...

17.03.2008 20:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí