Hůř..

Hůř..

Anotace: .. nebo líp

První je křížek
jenž v plné míře
vévodí číslům
-nejsou bez smyslu

vůdčí je čtyřka
otvírá dvířka
s dvěma křidýlky
pro věčné snílky

do jedné z komnat
kde devět zrovna
děcek si hraje
na jinotaje

s okny jak zero
má jen tři kouty
v každém se perou
po tři kohouti

dva z nich vždy prohraj
vítěz pak šílí
pět děcek s ním ráj
na Zemi sdílí

tři kouty navíc
záhadu tají
košťata proč jen
dva vymetají

zbylé z všech čtyři
děcka potají
v zbylém koutečku
tiše si hrají

všechny numera
staví do řady
chápeš-li proč
jsi schopen bez vady
Autor Petbab, 12.04.2008
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Caracol, Isobel, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Pišák, Bíša, Simísek, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řešení máš ve vzkazu,
snad bude bez kazu :)

18.04.2008 12:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tak já ti taky jednu "hádanku" přinesu... uvidíme kdo z koho :o)

12.04.2008 12:47:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí