Zpět pod povrchem po kolena v lejnech

Zpět pod povrchem po kolena v lejnech

Anotace: Zpět pod povrchem..

Poslední rozloučení, poslední rána pěstí,
bolavé odloučení..láhev Rumu cosi věstí.
S propíchlou duší a zkyslým mozkem,
toulám se ulicí, oči zalité voskem.
Bolí mě hlava, bolí mě břicho,
zbyla mi ožralá sláva a věčné ticho.
Autor Trophy, 12.04.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokouším se, ale někdy to prostě nejde..

23.04.2008 12:09:00 | Trophy

Tak s tím něco dělej, ty poetická duše.

22.04.2008 15:14:00 | Churry

...dobré.

12.04.2008 21:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí