Pokračujem

Pokračujem

Anotace: prostě se tím musíš prokousat

Ten večer mě nutil lízat staré rány.
Stála jsem uprostřed hřbitova a viděla skutečnost.
Prý osudy předem jsou nám dány,
věčnosti vydáni jsme na milost.

Když přijde vdovství dříve, než by mělo,
zradí tě duše, zrazuje i tělo.
Být svědkem smrti, je pekelná hra o duši.
Jen lhostejnost je kolem, kdo nezažil - ten netuší.

Duše je půl a krvácí,
mysl je zakalená temným stínem,
korálky štěstí rozkutálí se a poztrácí,
opíjíš nitro levným vínem.

Morbidní představy opanují tvou hlavu,
zvrácené rituály pomáhaj přežít v davu.

Silný je vítěz a uhlídá své já,
obrátí se tam, kde to žije.
Nedá se splést.
Spasí ho svět kouzelné fantazie.

Ta šílenost se dlouho nedá snést.

Slaboch se rozpadá.
Utápí se a zmírá vlastní rukou.
Zesláblá srdce často správně nedotlukou.

Pak objevíš, že ten, koho´s miloval
tě neopustil, že máš ho prostě v sobě.
Dává ti volnost zvolit, kudy dál.

Pohladíš kříž, zapálíš svíčku -
- pak už se vyznáš v nové době
(všechno je lehčí) -
- vždyť on ti požehnal!
Autor Churry, 13.04.2008
Přečteno 346x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vénëa, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Danah, Ctěný pán, Psavec, Solitary Angel, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky mám na jazyku slova povzbuzení...vždycky...i když sama nemůžu...a teď...nevím co říct...je mi to líto...

26.04.2008 13:14:00 | Vénëa

Smekám před Vaší statečností!

13.04.2008 19:47:00 | Ctěný pán

to je moc zajímavé a umělecké:)Mařenka

13.04.2008 19:09:00 | klistatecko13

Moc dobré.

13.04.2008 18:43:00 | Psavec

jsme jedna duše ve dvou tělech
a čas je naším nepřítelem...

13.04.2008 16:17:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí