Nezahlídnuls‘ poblíž kulhajícího psa?

Nezahlídnuls‘ poblíž kulhajícího psa?

Anotace: n1teRneJ Výýkřik.....'''

Nezahlídnuls‘ poblíž kulhajícího psa?
Byl vyzáblej, hnědej, někde se taj toulal…
Na obojku měl moje jméno – Macl –
- a oči půvabný, velký jako šmoula…

Tak odpověz, co? Nevíš? To jsem tušil.
Nechceš mně pomoct? Nebo radši ne…
Po tolika letech je zbytečný ho hledat -
- tu mojí ztracenou čtyřnohou duši…
Autor china white, 17.04.2008
Přečteno 266x
Tipy 19
Poslední tipující: Holmy, Vision of me, fuu, janewe, seed.misulka, Bíša, mamina, Romana Šamanka Ladyloba, brooklyn, drsnosrstej kokršpaněl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :-)

02.05.2008 14:50:00 | Vision of me

kurňa to je prožitek.. neviděl, ale kdyby něco dám vědět

18.04.2008 00:06:00 | brooklyn

tak to byl hezkej chlupáč

17.04.2008 23:07:00 | drsnosrstej kokršpaněl

..ten tip je jenom za to nitro,a možná je to dobře.

17.04.2008 22:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí