Všude a nadosah (psychedelický kýč)

Všude a nadosah (psychedelický kýč)

Anotace: .

Kde
vychází slunce
kam míří svými paprsky
aby prohřálo zahrady,kde pěstuje se láska

Bohatou úrodu
sklidí tvůj šarm
děl se o své mraky,plující v nekonečném moři

V moři je odraz nebe
hvězdy jsou kapky
padající na vzdálené tváře,nesmývej je

Dokážeš se dotknout
přijmout nebe v okolí
Je tu všude,a máš ho nadosah

Umíš v něm splynout
chodit v oblacích
slunce nepálí
prožitky jsou cíl
a
v opilých ulicích
září zbytky můz
zahání je denní tma
do nebe se vypařují
k tobě domů schovávají

Kde
se zase narodíš
kam
až zase vyrosteš(a s čím srosteš)

Nebudeš dbát na červy
slizké a bez očí
bez nebe nadosah
Autor Human Shadow, 19.04.2008
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, a_tao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj,
zkus si přečíst Ginsbergovo Kvílení.
Je to sice z Tvého pohledu pravěk,
ale má šťávu.

20.04.2008 02:24:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí