Málo křídel

Málo křídel

Anotace: Z určitého,příliš kupředu nejdoucího pohledu:-)

/ peří na silnicích /

...

Svět stárne

Andělů ubývá
ztrácejí apetit
nad námi létat
popijí s těmi vězni
příliš prošlou whisky

Někde za okny věznic
křídla ve větvích zrůdnosti bloudí
někde bezosudně jsou

Věšti důvod
prorokuj záměr
proč nasazují masky
když to nikdy nedělali..

Domáhej se příčin
chtěj znát pravdy
proč tak nízko u země
létat už je nespatříš

oni to dělávali...

Krev by se jim vlila do očí
ochočí si je KDE...KDO
.......mají své zbraně
dovedou zmáčknout tu svou spoušť
-a přivítat kulku v srdci
...zvaž,zda-li TY dokážeš

Svět pochopí

Je málo křídel nad námi
veškerá na silnicích
u hranic

(A tam se uvidí,jestli jsou nám nějaká naprodej)
Autor Human Shadow, 20.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, prostě Zuzana, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi ctí přivítat Tě v mém koutečku,děkuji:o)

20.04.2008 15:54:00 | Human Shadow

Líbí se mi tvůj styl, je takový poetický a přitom sdělný, výstižný. Píšeš fakt dobře, jsem ráda, že jsem se k tobě koukla.

20.04.2008 15:49:00 | prostě Zuzana

Píšeš dobře.
Nenech si od těch "dřívějších", jako jsem já, do toho moc kecat.

20.04.2008 02:29:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí