Lidumilovo Blues

Lidumilovo Blues

Anotace: :-)

Žiju,jím a piju
ležím,sním a hniju

Sem tam ulici přejdu
s hořkým lízátkem v krku
potkám žíznivýho strejdu
co dělá s holuby "vrků"

Usedám na stoličku
s bídou hraju šachy
žádám o rady prababičku
která už nevrátí se z fachy

..A tak jak sekeru utne hlava
tak musí květina vodu opít
a já nehledám smysl:Třikrát hurá sláva...
ďáble máš po prdeli,chci života dolít

Bez konců a začátků
...žiju,jím a piju
pro nebeské hladomorny
...ležím,sním a hniju
Autor Human Shadow, 04.05.2008
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí