Záchvat

Záchvat

Anotace: omluvte mne, zapoměl jsem sešit, proto jsem nezpůsobilý k tomu předkládat toto ke čtení.

Máš odvahy jak kostlivec ve skříni.
Seš jenom koště se kterym tě zametu v předsíni.
Máš brouky v hlavě a brouka za krkem.
Nevidíš co děláš, co píšeš středověkým brkem?
Jak larva bez kukly plazíš se prachem,
vezmu baseballku a odpálim tě s rozmachem.
Až budeš na Marsu, pozdravuj domorodce,
Po stopě ti pošlu Aragorna, krále chodce.

Plavíš se po Styxu v Cháronově loďce,
dělej co chceš ale jdeš jenom z kopce.
Jen malej princ co skolit jde draka,
bez k kopí s mečem ze sedla jednorožce.
Řekni, s jakym projektem to teďka facháš?
Pod mořem s kapitánem Nemo
pátráš po bájné Atlantidě,
marnej boj jak s bejkem v corridě.
Připomínáš starýho barona v přepychu
ale prachy žádný, banky tě nechaly ve štychu.

Od konce k začátku čisté máš srdce,
máš pár hadrů a šestáků, nedopalku!
stavíš si protiatomovou ohrádku,
válku držíš v ruce.
Volíš třešně, to pro rudou barvu?
Po polštářem balíš z ganji ke zhulení larvu.
Na poličce krabičky od cigár, pěkná hromádka,
a to si je tam vystavuješ jen pár měsíců.
Kurva, to by z nich bylo tisíců.
Autor Johny Styx, 21.05.2008
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Romana Šamanka Ladyloba, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí