Promiskuitní noc

Promiskuitní noc

Anotace: Brrrrrrrr

Promiskuitní noc
opilá nadějemi
domů se potácí
Šourá se podle stěn
kulhá kolem křivých plotů
Mrtvolný škleb
vepsán má ve tváři
Páchne močí
a zvratky na chodníku

Byla všude a se všemi
Tančila kankán i polku
nakonec točila Hip - Hop rolku
až spadla ze scény
Už svítalo když procitla
Ulicí šel do práce muž a žena
Vedli se za ruku
Smáli se chvílemi
svým štěstím rozzářeni
rozsvěceli jitro jako slunce

Noc vrávorá a zamíří do průjezdu
je tam opuštěný sklep
kde nechávají přespat bezdomovce
Zakopne o práh
a upadne na improvizované lože
Dva staré koberce vespod
na sebe dvě staré krabice
pod hlavu něčí stehno
Ozve se nevrlý hlas
Nechtěla bys jít do prdele ? ? ?
Autor liška B., 21.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Katyně, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí